پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گفت: افرادی که سیگار استعمال می کنند نه تنها خود در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند بلکه اطرافیانی که در معرض دود سیگار هستند را در معرض خطر قرار می دهند.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: افرادی که سیگار استعمال می کنند نه تنها خود در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند بلکه اطرافیانی که در معرض دود سیگار هستند را در معرض خطر قرار می دهند.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج؛ مصطفی رنجبر افزود: توصیه می شود افراد سیگاری در خارج از فضای بسته سیگار استعمال کنند.


وی در ادامه با اشاره به دو عامل پرفشاری خون و چربی خون، اذعان کرد: این دو عامل به تنهایی منجر به بروز بیماری قلبی نمی شوند و زمانی خطر ابتلا افزایش می یابد که مجموع این عوامل با عامل استعمال سیگار همراه باشد.


وی با بیان اینکه پس از دخانیات، رژيم غذايي دومين عامل پيشگيري کننده از سرطان به شمار می رود، ابراز داشت: با تغییر رژیم غذایی، کنترل وزن، فعالیت بدنی و عدم استفاده از سیگار می توان از بروز سرطان پیشگیری کرد.


کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج یاد آور شد: چاقی، عدم تحرک و مصرف چربی‌ها از عواملی هستند که شیوع سرطان را افزایش می‌دهند.


وی تغذیه نامناسب را یکی از عوامل ابتلاء به بیماری های سرطان، دیابت، فشار خون و چربی خون و بیماری های کلیوی عنوان و اظهار کرد: این درحالی است که تغذیه طولانی مدت نقش موثری در پیشگیری از بروز سرطان دستگاه گوارش دارد.


رنجبر در پایان خاطر نشان کرد: اضافه وزن، چاقی، بی تحرکی، مصرف دخانیات و تغذیه نامناسب زمینه بروز سوء تغذیه، انواع بیماری ها، اختلال رشد و اختلال در کیفیت زندگی افراد را فراهم می کند. 5-10